ΣΥΝΤΑΓΗ IREKS MOIST CAROB CAKE
COOKIES
COOKIES ΧΑΡΟΥΠΙΟΥ
1000 γρ. IREKS MOIST CAROB CAKE
270 γρ. ΒΟΥΤΥΡΟ 82% TRADITIONAL CORMAN
180 γρ. ΑΥΓΑ
200 γρ. DARK CHOCOLATE CHUNKS IRCA
………………………………………………
1.550 γρ. Συνολικό Βάρος
• Ζυμώνουμε όλα τα υλικά (εκτός των Chunks) στο μίξερ, με το φτερό, για 4’ λεπτά στην αργή ταχύτητα.
• Προσθέτουμε τα Chunks και συνεχίζουμε την ανάδευση για 30’’ δευτερόλεπτα.
• Κάνουμε τη ζύμη ρολό και την τοποθετούμε στη κατάψυξη.
• Κόβουμε με σπάτουλα στο επιθυμητό βάρος και τοποθετούμε σε λαμαρίνα.
• Ψήνουμε στους 180ºC για 10’ – 12’ λεπτά περίπου, σε αερόθερμο φούρνο.