ΣΥΝΤΑΓΗ IREKS MOIST CAROB CAKE
CANTUCCI

 

CANTUCCI


2.500 γρ. IREKS MOIST CAROB CAKE
   100 γρ. ΒΟΥΤΥΡΟ TRADITIONAL 82% CORMAN
   600 γρ. ΑΥΓΑ
   600 γρ. ΦΟΥΝΤΟΥΚΙ ΣΠΑΣΜΕΝΟ
   200 γρ. ΦΙΣΤΙΚΙ ΑΙΓΙΝΗΣ
     50 γρ. ΡΟΥΜΙ
……………………………………………………………………………
4.250 γρ. Συνολικό Βάρος

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
• Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί (εκτός από τους ξηρούς καρπούς) στο μίξερ για 4' λεπτά στη μεσαία ταχύτητα.
• Προσθέτουμε και τα φουντούκια και τα φιστίκια Αιγίνης.
• Πλάθουμε το μίγμα σε ρολάκια 3-4 εκ. με βάρος 550 γρ.
• Ψήνουμε στους 170ºC- 180ºC για 20' λεπτά περίπου.
• Όταν κρυώσουν τα κόβουμε σε κομμάτια 1-1.5 εκ και ψήνουμε πάλι για 20' λεπτά στους 160ºC.