ΣΥΝΤΑΓΗ IREKS MULTI CAKE SUGAR-FREE IREKS
ΠΑΣΤΑ VANILLA & STRAWBERRY ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ
ΠΑΣΤΑ VANILLA & STRAWBERRY SUGAR FREE
ΚΕΙΚ
1000 γρ. IREKS MULTI CAKE SUGAR-FREE
350 γρ. ΑΥΓΑ
320 γρ. ΗΛΙΕΛΑΙΟ
220 γρ. ΝΕΡΟ
..........................................................................................................
1.890 γρ. ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΒΑΡΟΣ
• Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ, με το σύρμα, στη μεσαία ταχύτητα για 3' λεπτά περίπου.
• Τοποθετούμε το μίγμα σε τσέρκι της αρεσκείας μας.
• Ψήνουμε στους 150°C για 45’ λεπτά περίπου (ανάλογα τον φούρνο).
MΟΥΣ ΒΑΝΙΛΙΑ 0%
250 γρ. ΓΑΛΑ ΠΛΗΡΕΣ 3,5%
250 γρ. ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ UHT 35% SELECTION CORMAN
200 γρ. ΜΕΛΙ
150 γρ. ΑΥΓΑ
10 γρ. ΦΥΛΛΑ ΖΕΛΑΤΙΝΗΣ
100 γρ. COCOA BUTTER DROPS IRCA
40 γρ. VANILLA GOURMET (ZERO) PASTE MEC3
700 γρ. ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ UHT 35% SELECTION CORMAN (μισοχτυπημένη)
..........................................................................................................
1.700 γρ. ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΒΑΡΟΣ
• Παστεριώνουμε το γάλα, την κρέμα γάλακτος, το μέλι και τα αυγά στους 80°C και αποσύρουμε από την φωτιά .
• Προσθέτουμε στο ζεστό μίγμα τα φύλλα ζελατίνης, το Cocoa Butter Drops, τη Vanilla Paste και ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε ένα λείο νέο μίγμα.
• Τέλος μόλις η θερμοκρασία του φτάσει στους 20°C ‐25°C ενσωματώνουμε τη μισοχτυπημένη κρέμα γάλακτος.
ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΑ
• Γεμίζουμε την επιθυμητή φόρμα σιλικόνης με το mousse vanilla 0% μέχρι την μέση και παγώνουμε.
• Στρώνουμε το VARIEGATO FRAGOLA G MEC3 και γεμίζουμε την υπόλοιπη φόρμα με το
Mousse Vanilla 0% , κλείνουμε με μια στρώση κέικ και παγώνουμε.
• Ξεφορμάρουμε και επικαλύπτουμε το παγωμένο γλυκό με QUELLA® WHITE G MEC3.