Masterclass-Hands On σεμινάριο ζαχαροπλαστικής από τον Karim Bourgi!

Masterclass-Hands On σεμινάριο ζαχαροπλαστικής από τον Karim Bourgi!

Ο Pastry Chef Karim Bourgi, λάτρης της ζαχαροπλαστικής, γεννήθηκε στη Σενεγάλη από Λιβανέζους γονείς. Αποφοίτησε από τη γαλλική σχολή ζαχαροπλαστικής τέχνης «Le Cordon Bleu Paris» το 2000 και εκπαιδεύτηκε στις καλύτερες εγκαταστάσεις στη Γαλλία.

Ξεκίνησε την καριέρα του ως ζαχαροπλάστης και από το 2010 κατέχει πλέον τη θέση του Executive Pastry Chef σε πολύ γνωστά καταστήματα όπως το Fauchon Paris και το La Maison Du Chocolat Paris. Καθόλη τη διάρκεια της επαγγελματικής του πορείας έχει κερδίσει πολλά βραβεία και μάλιστα το 2014 κατέκτησε την τρίτη θέση στον διαγωνισμό του "Pâtissier dans le monde". Παράλληλα χάρη στις δημιουργίες του, έχει κερδίσει περισσότερους από μισό εκατομμύριο οπαδούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κατατάσσοντάς τον στους Pastry Chefs παγκοσμίου φήμης.

Ο Karim Bourgi επί του παρόντος δραστηριοποιείται ως ιδιωτικός σύμβουλος για τον όμιλο ALMANA και διδάσκει "Masterclasses" ζαχαροπλαστικής σε όλο τον κόσμο. Ταυτόχρονα είναι μέλος του Les Toques Blanches Du Monde (είναι ένα επαγγελματικό δίκτυο αποτελούμενο από 3,500 pastry chefs) και πρεσβευτής - ambassador διαφόρων γνωστών εταιρειών με προϊόντα ζαχαροπλαστικής

Στο ταξίδι της αναζήτησης για την τελειότητα έχει βάλει την υπογραφή του σε μοναδικές δημιουργίες με ξεχωριστή γεύση, κάποιες από τις οποίες έρχεται να μας παρουσιάσει σε ένα hands on Masterclass σεμινάριο ζαχαροπλαστικής, προχωρημένης εκπαίδευσης, στη Laoudis Chef academy.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες!

Για περισσότερες λεπτομέρειες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.