Γλυκά με «αέρα» Λιβάνου διά χειρός Pastry Chef Zozef Azzam!

Chef Academy -

Γλυκά με «αέρα» Λιβάνου διά χειρός Pastry Chef Zozef Azzam!


O Chef Zozef Azzam αποτελεί ιδρυτικό μέλος στη Λέσχη Αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδος και γνωρίζει άριστα τη Ζαχαροπλαστική Τέχνη. Η μεγάλη αγάπη του όμως κρύβεται στην Ανατολίτικη Ζαχαροπλαστική, πάνω στην οποία είναι και εξειδικευμένος, λόγω της καταγωγής του από το Λίβανο.

Ξεκίνησε από την ηλικία των 16 ετών και αμέσως μετά την αποφοίτησή του από τη σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων πέρασε από τη θεωρία στην πράξη, παρασκευάζοντας χειροποίητο φύλλο Βηρυτού και έγινε ειδικός πάνω σε αυτό! Έκτοτε και για 35 χρόνια, επιτελεί το έργο του ζαχαροπλάστη, έχοντας δημιουργήσει τη δική του επιχείρηση στην Αθήνα «Zozef Patisserie», ενώ παράλληλα συμμετέχει σε επιδείξεις και ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα παραδίδοντας σεμινάρια για επαγγελματίες!

Για ένα ανάλογο Hands on σεμινάριο θα βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του Laoudis Chef Academy, όπου θα μας διδάξει τα μυστικά των «αέρινων» και πασίγνωστων Λιβανέζικων σιροπιαστών.

Θα μας δείξει τα κόλπα για τη δημιουργία λιβανέζικων γλυκών με το αρωματικό βούτυρο EXTRA M.M. PATISSIER CONCENTRATED 99.9% CORMAN και γεμίσεις από φιστίκι Αιγίνης, κάσιους, καρύδι, καθώς επίσης τον τρόπο για το τέλειο ψήσιμο και σιρόπιασμα!

Με γλυκά όπως δάκτυλα με φιστίκια Αιγίνης, μπρασελέ με αλμυρό peanut, toffee d’or και nocciolata, τρίγωνο πανοράματος με ολόκληρο φιστίκι Αιγίνης σιροπιασμένο με σάλτσα σοκολάτας και πολλά άλλα θα δημιουργήσει ένα "εκρηκτικό" γευστικό αποτέλεσμα στους ουρανίσκους μας!

Οι θέσεις είναι περιορισμένες! 

Για περισσότερες λεπτομέρειες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.