Εκπαίδευση της νέας γενιάς Τεχνικών Ζαχαροπλαστικής
Σε μια ομολογουμένως επαγγελματικά δύσκολη περίοδο, ιδιαίτερα για τις μικρότερες ηλικίες, η LAOUDIS FOODS οργάνωσε και παρουσίασε στους πολλούς εκκολαπτόμενους Τεχνικούς Αρτοποιίας & Ζαχαροπλαστικής των Κέντρων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης−Κατάρτισης (ΚΕΤΕΚ) του ΟΑΕΔ από την Αθήνα (Γαλάτσι) και τη Θεσσαλονίκη (Ωραιόκαστρο), δύο περιεκτικά σεμινάρια, με σκοπό την ενημέρωση-εκπαίδευσή τους στις τρέχουσες τάσεις της Ζαχαροπλαστικής Τέχνης, με έμφαση στη δημιουργία εορταστικών σοκολατένιων γλυκών!
Οι παρουσιάσεις πραγματοποιηθήκαν από τους έμπειρους τεχνικούς της LAOUDIS FOODS μέσα στον επίκαιρο μήνα Νοέμβριο και με το πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμά τους, συγκέντρωσαν τα κολακευτικά σχόλια των μαθητών και των καθηγητών τους.
Η LAOUDIS FOODS απέδειξε ακόμη μια φορά ότι στηρίζει έμπρακτα και αφιλοκερδώς τα νέα παιδιά που κάνουν μόλις τώρα τα πρώτα τους βήματα στην αγορά εργασίας του κλάδου, κάτι που σκοπεύει να συνεχίσει ακόμη πιο δυναμικά και στο μέλλον!