Εορταστικό σεμινάριο "MODERN PASTRY" by SILIKOMART με τον Luca Bernardini!

Innovation & Training, Laoudis Foods -

Εορταστικό σεμινάριο "MODERN PASTRY" by SILIKOMART με τον Luca Bernardini!


Στις αρχές του περασμένου Απρίλη, οι pastry chefs της Laoudis Foods είχαν ταξιδέψει στη Βενετία της Ιταλίας, στη HANGAR78 - Food & Pastry Innovation Lab, για να παρακολουθήσουν ένα διήμερο training από τον Ιταλό pastry chef Luca Bernardini.

Το Hangar78 είναι ένα διεθνές εργαστήριο δημιουργικής έρευνας και δημιουργήθηκε σε συνεργασία της Silikomart, την παγκόσμια ηγέτιδα στα καλούπια σιλικόνης και μερικών από τους πιο καταξιωμένους σύγχρονους pastry chefs.

Tότε σας υποσχεθήκαμε ότι ο ambassador της Silikomart Luca Bernardini, θα βρεθεί στην Ελλάδα, στις εγκαταστάσεις της Laoudis Foods, για ένα σεμινάριο-παρουσίαση που δεν πρέπει να χάσετε.

Η ώρα λοιπόν έφτασε! Με χαρά μας, σας προσκαλούμε στις 22 & 23 Νοεμβρίου στο innovation & Training Center της εταιρείας μας στο Πικέρμι για να παρακολουθήσετε το πολυαναμενόμενο σεμινάριο «MODERN PASTRY by SILIKOMART». Πλήθος από χειμερινές – γιορτινές τάρτες θα έχουν την τιμητική τους παρέα με ένα ξεχωριστό μπουφέ με γιορτινές παραδοσιακές αλλά και μοντέρνες δημιουργίες που θα σας περιμένουν να τις γευθείτε.

Η έναρξη του σεμιναρίου έχει ορισθεί για τις 04.30 μ.μ. Σας παρακαλούμε όπως προσέλθετε λίγη ώρα νωρίτερα για να μπορέσουμε να τηρήσουμε χρονικά το πρόγραμμα του σεμιναρίου.