MEC3: Scuola di Gelato 2014
Πιστή στην ετήσια παροχή της, η διεθνής Σχολή Παγωτού της Ιταλικής MEC3 σε συνεργασία με τον επίσημο διανομέα για τη χώρα μας LAOUDIS FOODS, φιλοξένησε επί 3 ημέρες στο πανέμορφο Ρίμινι όλους τους Έλληνες επαγγελματίες - συνεργάτες της Laoudis Foods, που επέλεξαν και φέτος τις πολλές νέες πρώτες ύλες της και θέλησαν να εξειδικευτούν στην παραγωγή του αξεπέραστου Ιταλικού χειροποίητου παγωτού (σ.σ. όπως πάντα χωρίς κανένα κόστος και σε πολλά "ευέλικτα" γκρουπ των 12 ατόμων) από τους εξπέρ του είδους, Ιταλούς Gelato Chefs της MEC3.
Στο τέλος των σεμιναρίων, οι συμμετέχοντες έλαβαν τη "βαρύτιμη" πιστοποίηση της διεθνώς αναγνωρισμένης Σχολής της MEC3.