Laoudis Chef Academy: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε και η 2η χρονιά λειτουργίας της!
Με έντεκα (11) ξεχωριστά σεμινάρια που κάλυψαν τη ζαχαρόπαστα, το χειροποίητο βιοτεχνικό παγωτό και τη σύγχρονη γαλλική ζαχαροπλαστική ολοκληρώθηκε με επιτυχία και η δεύτερη χρονιά λειτουργίας της Τεχνικής Ακαδημίας της Laoudis Foods, της LAOUDIS CHEF ACADEMY. Περισσότεροι από 80 επαγγελματίες ζαχαροπλάστες και gelatieri απ' όλη την Ελλάδα, συμμετείχαν και φέτος στα ταχύρρυθμα προγράμματα της σχολής, διάρκειας από μια έως και τρεις ημέρες και έλαβαν τίτλους Επαγγελματικής Κατάρτισης, υπογεγραμμένους από τους διάσημους Σεφ-εισηγητές της!
Το τελευταίο σεμινάριο αυτής της χρονιάς ήταν το "4 Seasons", όπου ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Ζαχ/κής Γάλλος Pastry Chef κ. Michel Willaume έδειξε έξι μοντέρνες συνταγές, για όλες τις εποχές του χρόνου (εικόνα). Η Laoudis Chef Academy ανανεώνει το ραντεβού της με τους επόμενους σπουδαστές για το Μάρτιο του 2019, με νέα προγράμματα για παγωτό και ζαχαροπλαστική!