Webinars IREKS: Δανέζικα και κρουασάν

Innovation & Training -

Webinars IREKS: Δανέζικα και κρουασάν

Παρασυρθείτε στον κόσμο των δανέζικων γλυκισμάτων και κρουασάν και μάθετε τα πάντα για τη διαδικασία παραγωγής λαμιναρισμένης ζύμης σε ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον webinar!

Οι ζύμες σε στρώσεις αποτελούν τη βάση για άριστης ποιότητας προϊόντα αρτοποιίας, όπως δανέζικα και κρουασάν. Σε αυτό το διαδικτυακό σεμινάριο οι ειδικοί της IREKS Mathias Weigel και Jurri van den Broek, θα εξηγήσουν τι θα πρέπει να λαμβάνεται υπόψη κατά το στάδιο επιλογής των πρώτων υλών καθώς και πού απαιτείται επισταμένη προσοχή κατά τα επιμέρους στάδια της παραγωγικής διαδικασίας δανέζικων γλυκισμάτων και κρουασάν. Τέλος, το σεμινάριο θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης και ιδεών για την παρασκευή καινοτόμων προϊόντων αρτοποιίας, υψηλής ποιότητας.

Ανακαλύψτε τον τρόπο με τον οποίο η ανάμιξη ζύμης και βουτύρου μπορεί πραγματικά να μετατραπεί σε λαχταριστές δημιουργίες!

Ημερομηνίες διεξαγωγής (στην αγγλική γλώσσα):

 Πέμπτη 20 Μαΐου, ώρα έναρξης 4 μ.μ., διάρκεια 30' και επανάληψη 
•  Τετάρτη 26 Μαΐου, ώρα έναρξης 11 π.μ., διάρκεια 30'


Θεματολογία σεμιναρίου:

• Παρουσίαση υλικών συνταγής, λαμβάνοντας υπόψη τη νομοθεσία.
• Συμβουλές για την επιλογή ποιοτικών πρώτων υλών.
• Επεξήγηση όλων των επιμέρους σταδίων της παραγωγικής διαδικασίας δανέζικων γλυκισμάτων και κρουασάν.
• Ζωντανή παρουσίαση προϊόντων αρτοποιίας για νέες ιδέες.


Δηλώστε άμεσα συμμετοχή ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ και συμπληρώνοντας τη φόρμα.
Προσοχή οι θέσεις είναι περιορισμένες!