Οι συνεργάτες-gelatieri της Laoudis Foods στη φημισμένη Schola Di Gelato της MEC3.
Οι Έλληνες επαγγελματίες gelatieri που «δένουν» την επιχείρησή τους αποκλειστικά με την κορυφαία παραγωγό πρώτων υλών παγωτού του κόσμου, την ιταλική MEC3, είναι κάθε χρόνο όλο και περισσότεροι! Και αυτό γιατί τα εντυπωσιακά αποτελέσματα στην επιτυχία των καταστημάτων τους, τους δικαιώνουν πανηγυρικά!
Μέσα στο Μάιο του 2018, 35 εκλεκτοί συνεργάτες της LAOUDIS FOODS κέρδισαν την ευκαιρία να βρεθούν για ένα 3ήμερο στη φημισμένη σχολή παγωτού που εδρεύει στο τουριστικό Ρίμινι, για να παρακολουθήσουν κορυφαία επαγγελματικά σεμινάρια!
Στο φετινό πρόγραμμα προστέθηκαν προχωρημένες τεχνικές παραγωγής σορμπέ, τούρτες παγωτού και γαστρονομικό παγωτό αντζούγια! Όλοι οι συμμετέχοντες, έλαβαν τη πιστοποίηση της παγκοσμίως αναγνωρισμένης σχολής!