“Τηγανισμένες ζύμες - γλυκές απολαύσεις για όλο το χρόνο”
Είτε πρόκειται για ντόνατς, τηγανισμένες μπάλες ζύμης τύπου quark balls ή choux ζαχαροπλαστικής, τα τηγανισμένα προϊόντα αρτοποιίας έχουν μεγάλη ζήτηση, όλο τον χρόνο και δεν θεωρούνται εποχιακό προϊόν. Πώς μπορούν όμως να σημειώνουν πραγματικά καλές πωλήσεις, κάθε εποχή;
Σε αυτό το διαδικτυακό σεμινάριο με τίτλο “Ψημένες και τηγανισμένες ζύμες - γλυκές απολαύσεις για όλο το χρόνο”, οι master bakers της IREKS δώσουν απαντήσεις. Επιπλέον, θα αποκαλύψουν ποιες είναι ο απαραίτητες πρώτες ύλες για την παραγωγή τέτοιων προϊόντων και θα εξηγήσουν τι πρέπει να λαμβάνεται υπόψη κατά τα επιμέρους βήματα της παραγωγικής τους διαδικασίας. Θα ενημερωθείτε επίσης πώς να τα τελειοποιήσετε χρησιμοποιώντας διάφορες γεμίσεις, επικαλύψεις, διακοσμήσεις και πώς να τους προσδώσετε αυτό το… ξεχωριστό «κάτι» που θα τα αναδείξει!!
Παρακολουθήστε αυτό το διαδικτυακό σεμινάριο και αποκτήστε όλη τη γνώση που χρειάζεται για να ενισχύσετε την εικόνα του καταστήματός σας και να ενθουσιάσετε τους πελάτες σας με εμπνευσμένες ιδέες ψημένων και τηγανισμένων προϊόντων ζύμης!
Ημερομηνίες διεξαγωγής:
• Τρίτη 24 Αυγούστου (στα Γερμανικά), ώρα έναρξης 4 μ.μ., διάρκεια 30'
• Πέμπτη 26 Αυγούστου (στα Αγγλικά), ώρα έναρξης 4 μ.μ., διάρκεια 30''
Θεματολογία σεμιναρίου:
• Είδη (ποικιλία) ψημένων και τηγανισμένων προϊόντων ζύμης.
• Συμβουλές που αφορούν στην επιλογή των πρώτων υλών.
• Συνταγές και τεχνολογικές ιδιότητες των ζυμαριών.
• Βήματα της παραγωγικής διαδικασίας ψημένων και τηγανισμένων προϊόντων ζύμης.
• Live παρουσίαση παραγωγής προϊόντων (περιλαμβάνει προτάσεις και ιδέες).
Δηλώστε άμεσα συμμετοχή ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ και συμπληρώνοντας τη φόρμα.
Προσοχή οι θέσεις είναι περιορισμένες!