Εξαιρετικές Δημιουργίες Αρτοποιίας στην Creta Foods
Διήμερα ενημερωτικά σεμινάρια αρτοποιίας πραγματοποιήθηκαν στις 15 και 16 Μαϊου στο Ιnnovation & Training Center της εταιρείας CRETA FOODS, στο Ηράκλειο της Κρήτης.
Την επιμέλεια των επιδείξεων ανέλαβε το τεχνικό τμήμα της εταιρείας ΑΦΟΙ ΛΑΟΥΔΗ ΑΕΒΕ και τα σεμινάρια παρουσίασαν ο Μaster Baker της εταιρείας, κ. Γ. Μόγας και ο τεχνικός σύμβουλος αρτοποιίας κ. Μ. Ευθυμίου.
Οι παρευρισκόμενοι μέσα από μία ζωντανή παρουσίαση, ενημερώθηκαν για τα νέα προϊόντα υγιεινής διατροφής και τις νέες πρώτες ύλες αρτοποιίας της IREKS, όπως το ΚΡΗΤΙΚΟ και για το μοναδικό στην αγορά πιστοποιημένο χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη πολύσπορο ψωμί VITASAN BREAD LGI της IRCA. Επιπλέον, η δημιουργία πλήθους άλλων προϊόντων (ψωμί, πρωινά και σνακ), μαγνήτισε το ενδιαφέρον των επαγγελματιών.