Επιδείξεις πάστας ζάχαρης από την Laoudis Foods!
Στις αρχές Φεβρουαρίου, μια ακόμη καταξιωμένη Ιταλίδα cake-designer, η κα CECILIA CAMPANA, βρέθηκε στη χώρα μας καλεσμένη της Laoudis Foods, για σεμινάρια-επιδείξεις πάστας ζάχαρης στο Innovation & Training Center της Laoudis Foods στο Πικέρμι και στο ξενοδοχείο Hyatt Regency στη Θεσσαλονίκη.
Νικήτρια του πρόσφατου CAKE DESIGN ITALIAN FESTIVAL 2015, η Cecilia επέδειξε στο πλήθος των επαγγελματιών ζαχαροπλαστών που βρέθηκαν στις εκδηλώσεις, τεχνικές και μοντελισμό με όμορφα και επίκαιρα θέματα από πάστας ζάχαρης. Φυσικά, για τις δημιουργίες της χρησιμοποίησε τις πρωτοπόρες και γευστικότατες πάστες ζάχαρης της ιταλικής IRCA (PASTA DAMA TOP, RAINBOW PASTE AZO-FREE κ.α.) καθώς και τα πολύ πρακτικά και καινοτόμα εργαλεία της ιταλικής SILIKOMART (πλάστες, πλάστες με σχέδια, επιφάνειες μοτίφ, καλούπια, κοπτικά, χρώματα ζαχαροπλαστικής κ.α.) που αντιπροσωπεύει και διανέμει επίσημα στην ελληνική αγορά η Laoudis Foods.