Επιδείξεις Αρτοποιίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Με δύο εντυπωσιακές επιδείξεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη εγκαινίασε τη φετινή περίοδο το Innovation & Training Center της LAOUDIS FOODS. Οι πολλοί προσκεκλημένοι αρτοποιοί είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν όλη την πλούσια γκάμα μιγμάτων για αρτοσκευάσματα (υγιεινής διατροφής, χωριάτικα, από αρχέγονο σιτάρι κ.α.) της Γερμανικής IREKS και της Ιταλικής IRCA (συγκεκριμένα, περισσότερα από 20 διαφορετικά μίγματα για ιδιαίτερα ψωμιά !!!) αλλά και πλήθος νέων συνταγών για αλμυρά και γλυκά σνακ! Ξεχωριστή θέση στις δύο παρουσιάσεις είχε το αφιέρωμα στην "αργή ωρίμανση", αυτή τη διαρκώς ανερχόμενη τεχνική η οποία προσδίδει στα αρτοσκευάσματα μεστή, παραδοσιακή γεύση, αλλά και το "επαναστατικό" DinkelMalz Kruste, το νέο μίγμα αρτοποιίας για ντίνκελ με αφράτη ψίχα και λεπτή-τραγανή κρούστα, το οποίο είναι κατάλληλο για πολλές χρήσεις, όπως ψωμί για τόστ, κουλούρι, σάντουιτς κ.α.