Webinars IREKS: Aρτοσκευάσματα με καυστική σόδα!

Innovation & Training -

Webinars IREKS: Aρτοσκευάσματα με καυστική σόδα!

Είτε μιλάμε για πρέτσελ, στικς, ή ρολά, τα προϊόντα αρτοποιίας με καυστική σόδα (αλισίβα) αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι κάθε αρτοποιείου!
Αλλά πώς αυτή χρησιμοποιείται με σωστό και ασφαλές τρόπο και πού απαιτείται επισταμένη προσοχή κατά τη διάρκεια της παραγωγικής επεξεργασίας;
Σε αυτό το διαδικτυακό σεμινάριο με τίτλο «Κατάλληλη επεξεργασία με καυστική σόδα - για να είστε απολύτως βέβαιοι για την ποιότητα των δικών σας προϊόντων αρτοποιίας», οι ειδικοί της IREKS θα απαντήσουν σε όλες τις πιο πάνω ερωτήσεις. Επιπλέον, θα σας αποκαλύψουν ποιος είναι ο απαραίτητος εξοπλισμός για την παραγωγή τέτοιων αρτοσκευασμάτων, ποιος είναι ο ρόλος που παίζει κάθε ζυμάρι και ποια toppings μπορούν να τους προσδώσουν αυτό το… ξεχωριστό «κάτι» που θα τα αναδείξει.

Μάθετε ό,τι είναι απαραίτητο σχετικά με τα  ντεκόρ αρτοσκευασμάτων και ανακαλύψτε πώς μετατρέπεται ένα κλασικό αρτοσκεύασμα σε μια μοναδική γευστική εμπειρία!

Ημερομηνίες διεξαγωγής (στην αγγλική γλώσσα):

•  Τρίτη 29 Ιουνίου (στα Γερμανικά), ώρα έναρξης 4 μ.μ., διάρκεια 30'
•  Πέμπτη 15 Ιουλίου (στα Αγγλικά), ώρα έναρξης 11 π.μ., διάρκεια 30' και
επανάληψη στα Αγγλικά την ίδια μέρα, ώρα έναρξης  4 μ.μ., διάρκεια 30'


Θεματολογία σεμιναρίου:

• Ορθή χρήση καυστικής σόδας.
• Συμβουλές που αφορούν στις πρώτες ύλες.
• Επεξεργασία και παραγωγή αρτοσκευασμάτων με καυστική σόδα.
• Χρήση των ζυμαριών.
• Live παρουσίαση προϊόντων (περιλαμβάνει προτάσεις με toppings).

Δηλώστε άμεσα συμμετοχή ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ και συμπληρώνοντας τη φόρμα.
Προσοχή οι θέσεις είναι περιορισμένες!