Υψηλή ζαχαροπλαστική στο λεπτό, με τα εντυπωσιακά διακοσμητικά και επιγραφές - λογότυπα από ποιοτική σοκολάτα της DOBLA! Δείτε τώρα την πλήρη σειρά για την εορτή του Αγ. Βαλεντίνου...

Με τις φόρμες σιλικόνης της SILIKOMART θα δημιουργήσετε πανεύκολα τα πιο εντυπωσιακά γλυκά που έχετε ονειρευτεί! Δείτε τώρα την πλήρη σειρά για την εορτή του Αγ. Βαλεντίνου...

Ξεχωρίστε με τις Νο1 εταιρείες ! ! ! Δείτε όλα τα διαθέσιμα προϊόντα της ιταλικής IRCA (πρώτες ύλες) και της SILIKOMART (εργαλεία & χρώματα) για 3D τούρτες από πάστα ζάχαρης!

Όλη η ευεξία της Κινόα (Quinoa) σε ένα υπέροχο ψωμί! QUINOA BREAD IRCA: Νέο μίγμα αρτοποιίας, για την παραγωγή πεντανόστιμου ψωμιού και άλλων αρτοσκευασμάτων ολικής αλέσεως.

AMERICAN COOKIES IRCA: Τα πιο παραγωγικά μίγματα για αυθεντικά αμερικάνικα cookies, έχουν την υπογραφή της κορυφαίας IRCA!

Ο διάσημος M.O.F. Bruno Pastorelli στην Ελλάδα!

Η Laoudis Foods έδωσε τη δυνατότητα σε όλους τους επαγγελματίες-συνεργάτες της να παρακολουθήσουν, στις 19 και 20 Οκτωβρίου 2016, δύο επιδείξεις παραδοσιακής γαλλικής ζαχαροπλαστικής από το διάσημο M.O.F. Bruno Pastorelli!

Innovation & Training Center

Ηλεκτρονικές υπηρεσίες του τεχνικού κέντρου μας!
Πρόσβαση αποκλειστικά σε συνεργάτες.

 

ΠΑΤΗΣΤΕ  ΕΔΩ  ΓΙΑ  ΕΓΓΡΑΦΗ  ΝΕΟΥ  ΜΕΛΟΥΣ

και συμπληρώστε τη φόρμα που θα βρείτε στην επόμενη σελίδα ώστε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πολλές επαγγελματικές συνταγές, τεχνικές συμβουλές, εκπαιδευτικά video κ.α.