H MEC3 συνεχίζει να πρωτοπορεί με τα απίθανα παγωτά της για το 2018! 18 νέα προϊόντα, νέες πρώτες ύλες παγωτού, θα σας ενθουσιάσουν με τη γεύση και την πρωτοτυπία τους!

H Cecilia Campana στην Laoudis Chef Academy: Η πολυβραβευμένη Ιταλίδα δημιουργός επιστρέφει τον Μάιο για δύο ακόμη κορυφαία σεμινάρια για πάστα ζάχαρης! Κρατήστε τώρα μία από τις 8 θέσεις!

Συσκευασίες παγωτού ALCAS: Κύπελλα, κουταλάκια και δοχεία μεταφοράς που ξεχωρίζουν! Με την αξεπέραστη ποιότητα και το σχέδιο της φημισμένης ιταλικής εταιρείας!

Πληθωρική παρουσία από την Laoudis Foods στην Artozyma!

Στην φετινή Artozyma 2018 στη Θεσσαλονίκη (24-26 Φεβρουαρίου, εκθ. κέντρο ΔΕΘ-HELEXPO), η LAOUDIS FOODS βρίσκονταν εκεί με πλήθος στελεχών, τιμώντας με την παρουσία της όλους τους επαγγελματίες της Βόρειας Ελλάδας...

Innovation & Training Center

Ηλεκτρονικές υπηρεσίες του τεχνικού κέντρου μας! Πρόσβαση αποκλειστικά σε συνεργάτες.

 

ΠΑΤΗΣΤΕ  ΕΔΩ  ΓΙΑ  ΕΓΓΡΑΦΗ  ΝΕΟΥ  ΜΕΛΟΥΣ

και συμπληρώστε τη φόρμα που θα βρείτε στην επόμενη σελίδα ώστε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πολλές επαγγελματικές συνταγές, τεχνικές συμβουλές, εκπαιδευτικά video κ.α.