Νέα παγωτά 2016 από την MEC3: Σταθερά οι καλύτερες πρώτες ύλες παγωτού στην ελληνική αγορά! Δείτε τώρα όλα τα νέα εντυπωσιακά παγωτά της κορυφαίας ιταλικής εταιρίας για τη φετινή χρονιά...

Συσκευασίες παγωτού ALCAS: Κύπελλα, κουταλάκια και δοχεία μεταφοράς που ξεχωρίζουν! Με την αξεπέραστη ποιότητα και το σχέδιο της φημισμένης ιταλικής εταιρείας!

Τα αυθεντικά κυπελάκια Looney Tunes, με όλους τους αγαπημένους τηλεοπτικούς ήρωες των παιδιών! Πρόταση για το γλυκό ή το παγωτό μιας θεματικής βάπτισης και για κάθε θεότρελο παιδικό party!

Laoudis Foods: Δίπλα σας, σε όλη την Ελλάδα!

Πιστή στην περσινή υπόσχεση προς όλους τους συνεργαζόμενους επαγγελματίες, η Laoudis Foods, ήδη μέσα στους πρώτους μήνες του 2016 πραγματοποίησε πλήθος επιδείξεων προϊόντων (πρώτες ύλες παγωτού, ζαχαροπλαστικής, αρτοποιίας) και τεχνικών σεμιναρίων παραγωγής τελικών προϊόντων, κυριολεκτικά σε όλη την Ελλάδα!

Innovation & Training Center

Ηλεκτρονικές υπηρεσίες του τεχνικού κέντρου μας!
Πρόσβαση αποκλειστικά σε συνεργάτες.

 

ΠΑΤΗΣΤΕ  ΕΔΩ  ΓΙΑ  ΕΓΓΡΑΦΗ  ΝΕΟΥ  ΜΕΛΟΥΣ

και συμπληρώστε τη φόρμα που θα βρείτε στην επόμενη σελίδα ώστε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πολλές επαγγελματικές συνταγές, τεχνικές συμβουλές, εκπαιδευτικά video κ.α.