Διακοσμητικά από σοκολάτα της DOBLA! Φέρνουν το "Πνεύμα των Χριστουγέννων" σε κάθε γλυκιά δημιουργία σας!

MEDORO NERO: Οι εντυπωσιακοί μαύροι δίσκοι για πάστα, τούρτα και κορμό, με την άφταστη ποιότητα και την ιταλική φινέτσα της ALCAS!

Με τις φόρμες σιλικόνης της SILIKOMART θα δημιουργήσετε πανεύκολα τα πιο εντυπωσιακά γλυκά που έχετε ονειρευτεί!

CHOUX PASTRY MIX: Πραγματικά πλήρες μίγμα για σου και εκλέρ! Χρειάζεται μόνο χλιαρό νερό για τη δημιουργία των πιο γευστικών εκλέρ και σου, των διαχρονικών γλυκών που αποκτούν ολοένα και πιο μοντέρνο προφίλ!

QUINOA BREAD IRCA: Νέο μίγμα αρτοποιίας, για την παραγωγή πεντανόστιμου ψωμιού και άλλων αρτοσκευασμάτων ολικής αλέσεως. Όλη η ευεξία της Κινόα (Quinoa) σε ένα υπέροχο ψωμί!

AMERICAN COOKIES IRCA: Τα πιο παραγωγικά μίγματα για αυθεντικά αμερικάνικα cookies, έχουν την υπογραφή της κορυφαίας IRCA!

DOBLA & LAOUDIS FOODS: Ακολουθήστε το μέλλον της ζαχαροπλαστικής!

Οι ζαχαροπλάστες-τεχνικοί σύμβουλοι της LAOUDIS FOODS προετοιμάζουν εδώ και καιρό, εντατικά, τις δημιουργίες που θα σας προταθούν για τη φετινή χειμερινή περίοδο 2016-2017! Στόχος τους, να εντυπωσιάσετε όλους τους πελάτες σας με τις πιο σύγχρονες τάσεις της παγκόσμιας ζαχαροπλαστικής! 

Innovation & Training Center

Ηλεκτρονικές υπηρεσίες του τεχνικού κέντρου μας!
Πρόσβαση αποκλειστικά σε συνεργάτες.

 

ΠΑΤΗΣΤΕ  ΕΔΩ  ΓΙΑ  ΕΓΓΡΑΦΗ  ΝΕΟΥ  ΜΕΛΟΥΣ

και συμπληρώστε τη φόρμα που θα βρείτε στην επόμενη σελίδα ώστε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πολλές επαγγελματικές συνταγές, τεχνικές συμβουλές, εκπαιδευτικά video κ.α.