Οι LAOUDIS BAKERY DAYS πλησιάζουν! Ζητήστε πρόσκληση από τον υπεύθυνο πωλήσεων που σας εξυπηρετεί και ελάτε σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κρήτη! Θα δοκιμάστε όλα τα νέα προϊόντα της φετινής IBA και πολλά ακόμα νέα αρτοσκευάσματα, ψωμιά και σνακ!

Η έναρξη των νέων σεμιναρίων πάστας ζάχαρης της Laoudis Chef Academy πλησιάζει! Κρατήστε σήμερα μια από τις 8 θέσεις! Με την πολυβραβευμένη Ιταλίδα δημιουργό Cecilia Campana, την καταξιωμένη Τίνα Μεγαλοοικονόμου και φυσικά με νέα θέματα για εντυπωσιακές τούρτες γενεθλίων με ζαχαρόπαστα!

OAT LOVE: Μίγμα για νόστιμο ψωμί και σνακ βρώμης με β-γλυκάνες, που αποδεδειγμένα βοηθούν στη μείωση της χοληστερίνης! (Κανονισμός (ΕΕ) αριθ. 1160/2011) Από την IREKS, την πρωτοπόρο εταιρεία στα μείγματα αρτοποιίας και ζαχ/στικής αλεύρου!

IREKS MULTISEED: ΤΟ πολύσπορο ψωμί για ισορροπημένη διατροφή! Αυτό και δεκάδες άλλα προϊόντα αρτοποιίας σας περιμένουν για δοκιμή στις φετινές LAOUDIS BAKERY DAYS που πλησιάζουν!

REX KORN IREKS: Για νόστιμο πολυδημητριακό ψωμί και πολλά υπέροχα σνακ! 4 δημητριακά, σπόροι, ηλιόσπορος - λιναρόσπορος και υπέροχες βύνες σε ένα ξεχωριστό προϊόν που ενθουσιάζει όλους!

Laoudis Chef Academy: Νέα σεμινάρια, Σεπτέμβριος 2018

H Laoudis Chef Academy σας δίνει τη δυνατότητα να εκπαιδευτείτε δίπλα στους πιο διάσημους Pastry Chefs του κόσμου! Φέτος η Laoudis Chef Academy σας παρουσιάζει τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Ζαχ/κής κ. Michel Willaume σε ένα 3ημερο workshop!

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα για τα νέα σεμινάρια ζαχαροπλαστικής που ξεκινούν το Σεπτέμβρη...

 

Innovation & Training Center

Ηλεκτρονικές υπηρεσίες του τεχνικού κέντρου μας! Πρόσβαση αποκλειστικά σε συνεργάτες.

 

ΠΑΤΗΣΤΕ  ΕΔΩ  ΓΙΑ  ΕΓΓΡΑΦΗ  ΝΕΟΥ  ΜΕΛΟΥΣ

και συμπληρώστε τη φόρμα που θα βρείτε στην επόμενη σελίδα ώστε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πολλές επαγγελματικές συνταγές, τεχνικές συμβουλές, εκπαιδευτικά video κ.α.