Τα επαγγελματικά σεμινάρια παραγωγής παγωτού ξεκινούν σε λίγες ημέρες, με την υποστήριξη της Scuola Internazionale di Gelato MEC3 και του Maestro Gelatiere κ. Massimo Vasini! Δύο επίπεδα, για αρχάριους (2/5) και προχωρημένους (15/5). Εξασφαλίστε τώρα μια από τις ελάχιστες εναπομείνασες θέσεις!

Το καταπληκτικό COOKIES® SPICY και όλα τα νέα παγωτά - gelato της κορυφαίας ιταλικής MEC3 για το 2017, θα ενθουσιάσουν εσάς και ακόμη περισσότερο τους εκλεκτούς πελάτες σας!

LAOUDIS CHEF ACADEMY: Η νέα τεχνική Ακαδημία της Laoudis Foods, ξεκίνησε τις εγγραφές! Βελτιώστε τις τεχνικές σας, δουλεύοντας δίπλα στους καλύτερους Chef του κόσμου! 8μελή τμήματα για 100% πρακτική μάθηση και ξεχωριστή θεματολογία για κάθε επίπεδο γνώσης (βασική, μέση ή προχωρημένη εκπαίδευση).

ΚΑΛΟΓΕΡΙΚΟ (Παναχραντινό Άνδρου): Υπέροχο προζυμένιο ψωμί, με ιστορία αιώνων! "...αυτή την πολύτιμη συνταγή του νόστιμου ψωμιού, προσέφερε ο Ηγούμενος Γέροντας Ευδόκιμος σε εμάς με χαρά και εμείς με τη σειρά μας την προσφέρουμε σε όλους εκείνους που αρέσκονται στις παραδοσιακές γεύσεις του τόπου μας...".

30 χρόνια Laoudis Foods στην Artoza 2017! Σας ευχαριστούμε όλους, 1.000 φορές!

Στην Artoza 2017, 1.000 διαφορετικές επιχειρήσεις και πολλαπλάσιοι επισκέπτες, μας τιμήσατε με την παρουσία σας ώστε να γιορτάσουμε μαζί τα 30 χρόνια από την ίδρυση της εταιρείας μας. Σας ευχαριστούμε όλους 1.000 φορές! Ελπίζουμε να παρουσιαστήκαμε αντάξιοι των υψηλών προσδοκιών σας.

Innovation & Training Center

Ηλεκτρονικές υπηρεσίες του τεχνικού κέντρου μας! Πρόσβαση αποκλειστικά σε συνεργάτες.

 

ΠΑΤΗΣΤΕ  ΕΔΩ  ΓΙΑ  ΕΓΓΡΑΦΗ  ΝΕΟΥ  ΜΕΛΟΥΣ

και συμπληρώστε τη φόρμα που θα βρείτε στην επόμενη σελίδα ώστε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πολλές επαγγελματικές συνταγές, τεχνικές συμβουλές, εκπαιδευτικά video κ.α.