Hands On σεμινάρια για τέλεια croissant με μοντέρνα εμφάνιση από το Rony Parijs!

Chef Academy, Laoudis Foods -

Hands On σεμινάρια για τέλεια croissant με μοντέρνα εμφάνιση από το Rony Parijs!

Ο Rony Parijs μεγάλωσε στο Grimbergen, μια βελγική επαρχία της Φλαμανδικής Μπραμπάντ, όπου στα 14 του χρόνια γοητεύθηκε από τον κόσμο της ζαχαροπλαστικής. Καθ' όλη τη διάρκεια της μακρόχρονης καριέρας του, έχει αποκτήσει πλούσια εργασιακή εμπειρία ως σύμβουλος και έχει βοηθήσει επαγγελματίες (τόσο στο Βέλγιο όσο και στο εξωτερικό) να ξεκινήσουν τις δικές τους επιτυχημένες επιχειρήσεις.

Σήμερα εκπαιδεύει μέσω σεμιναρίων, με πάθος την επόμενη γενιά επαγγελματιών και συμβουλεύει τεχνίτες σε όλο τον κόσμο για το πώς να εργάζονται πιο αποτελεσματικά και δημιουργικά.

Έτσι λοιπόν θα παρευρεθεί στο τέλος του μηνός στη Laoudis Chef Academy, για τέσσερα μονοήμερα workshop - σεμινάρια, με διαφορετική θεματολογία, μέσω των οποίων θα σας διδάξει πως να τελειοποιήσετε το γευστικό αλλά και το οπτικό αποτέλεσμα των croissant σας παράλληλα με μια αποτελεσματικότερη και με μεγαλύτερα περιθώρια κέρδους παραγωγή. Θα σας παρουσιάσει όλα τα τρικς για τέλεια κρουασάν καθώς επίσης και όλες τις τάσεις και προτάσεις πάνω στο συγκεκριμένο είδος για το 2024. 

Οι θέσεις είναι περιορισμένες!

Για περισσότερες λεπτομέρειες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.