Συνταγές για Επαγγελματίες  |   Innovation & Training Web TV                                             Τεχνικές Συμβουλές  |  Β2Β Επικοινωνία    


Εάν δεν είστε ακόμη μέλος του Innovation & Training Center της Laoudis Foods 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ
(η παροχή αυτή απευθύνεται αποκλειστικά σε πελάτες / επαγγελματίες του κλάδου)

Με την εγγραφή σας ως ΜΕΛΟΣ / ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ του Innovation & Training Center της Laoudis Foods αποκτάτε άμεση πρόσβαση σε πάρα πολλές ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ, ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ & ΠΑΓΩΤΟΥ που ανανεώνουν τακτικά, ειδικά για εσάς, οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας και οι οποίες αντικατοπτρίζουν τις νέες τάσεις της διεθνούς και της ελληνικής αγοράς τροφίμων και εστίασης.

Επίσης, ως μέλη της μεγάλης οικογένειας της Laoudis Foods, θα έχετε τη δυνατότητα για:

  • άμεση επικοινωνία B2B, για κάθε ιδιαίτερο τεχνικό πρόβλημα που πιθανόν να έχετε,
  • ενημέρωση για όλα τα νέα και καινοτόμα προϊόντα (πρώτες ύλες αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής και παγωτού), καθώς και τις τρέχουσες προσφορές μας.

  • εκπαιδευτικά video, με αναλυτική περιγραφή παρασκευής απαιτητικών συνταγών!

Τέλος, όπως προαναφέραμε:

Κέντρο Καινοτομίας & Εκπαίδευσης | Laoudis Foods Innovation & Training Center

Το Innovation & Training Center της Laoudis Foods Α.Ε.Β.Ε, είναι το εντυπωσιακό και άρτια εξοπλισμένο τεχνικό κέντρο καινοτομίας και εκπαίδευσης της εταιρείας μας, συνολικής έκτασης 280 τ.μ. και χωρητικότητας 100 ατόμων, στο οποίο δραστηριοποιούνται καθημερινά οι τεχνικοί μας σύμβουλοι, με σκοπό να σας παρέχουν ολοκληρωμένες γευστικές προτάσεις για την επιχείρησή σας.

Σε τακτά χρονικά διαστήματα, φιλοξενούμε σε αυτό διακεκριμένους Chef (MOF) των κορυφαίων διεθνών οίκων Α’ υλών ζαχαροπλαστικής, αρτοποιίας και παγωτού που αντιπροσωπεύουμε και οι οποίοι παρουσιάζουν απευθείας σε εσάς, τους πελάτες μας, νέα πρωτοποριακά προϊόντα καθώς και τις πολυάριθμες εφαρμογές τους στην παρασκευή εντυπωσιακών σκευασμάτων, υψηλής διατροφικής αξίας! 

Μείνετε συνεχώς ενημερωμένοι και αποκτήστε 
συγκριτικό πλεονέκτημα απέναντι στους ανταγωνιστές σας!