Laoudis Foods -

Παρουσίαση των νέων παγωτών της MEC3 για το 2014

Η Ιταλική MEC3 είναι παγκοσμίως διάσημη για την υψηλή ποιότητα και την πρωτοτυπία των παγωτών της!
Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι είναι η Νο1 εταιρεία σε πωλήσεις πρώτων υλών παγωτού σε Ιταλία και Ελλάδα και ότι η Σχολή Παγωτού της, προσελκύει χιλιάδες επαγγελματίες του κλάδου απ’ όλο τον κόσμο!

Για άλλη μια χρονιά, η MEC3 έκλεψε την παράσταση στην πρόσφατη έκθεση SIGEP 2014 στο Ρίμινι της Ιταλίας, παρουσιάζοντας πολλά νέα και άκρως γευστικά προϊόντα που θα αποτελέσουν τις must γεύσεις στο παγωτό - και στη χώρα μας - αυτό το καλοκαίρι! 

Η LAOUDIS FOODS με την πρόσφατη παρουσίαση που διοργάνωσε στην Αθήνα μετέφερε όλο αυτό το εορταστικό «εκθεσιακό» κλίμα, στους πελάτες της οι οποίοι σχημάτισαν από νωρίς ουρές για να ενημερωθούν και να γευτούν τα νέα παγωτά της!

Αδιαμφισβήτητα το μεγάλο γεγονός της χρονιάς είναι η κυκλοφορία της διάσημης σειράς για τούρτες και παγωτό-μπισκότο COOKIES® ORIGINAL και σε ΝΕΑ ΜΑΥΡΗ ΕΚΔΟΣΗ! Τα COOKIES® BLACK έφτασαν τώρα για να κατατροπώσουν, με την απίθανη γεύση τους, κάθε «σκούρο» ανταγωνισμό…

Αλλά όπως μας έχει συνηθίσει, η MEC3 μας εντυπωσίασε με πολλές ακόμα, πραγματικά απίστευτες, νέες κυκλοφορίες! Βγαλμένες από τα καλύτερα όνειρά σας, νέες γεύσεις παγωτού όπως το ΡΟΔΙ, η ΜΗΛΟΠΙΤΑ, η ΑΛΑΤΙΣΜΕΝΗ ΚΑΡΑΜΕΛΑ βουτύρου με Ροζ Αλάτι από τα Ιμαλάϊα (!!!), η ΒΑΝΙΛΙΑ ZERO με φυσικό γλυκαντικό STEVIA για εκείνους που προτιμούν τα ΠΑΓΩΤΑ ΔΙΑΙΤΗΣ, καθώς και το QUELLO®, η νέα «καραμελένια» προσθήκη στην πεντανόστιμη οικογένεια QUELLA®, είναι βέβαιο ότι θα ενθουσιάσουν όλους τους φίλους αυτών των ιδιαίτερα γευστικών Ιταλικών παγωτών!

Αλλά και οι «κλασικές αξίες» της MEC3 όπως το διάσημο παγωμένο γιαούρτι της YOGOMEC, δέχθηκαν την ανανεωτική πινελιά των νέων variegato (ρόδι, μήλο κα.) και απέκτησαν μια καινούργια, ξεχωριστή νοστιμιά!

Επίσης, κατόπιν μαζικής απαίτησης των επαγγελματιών, το «επίσημο» παγωτό της HELLO KITTY κυκλοφόρησε φέτος σε ΝΕΑ ΡΟΖ ΜΟΡΦΗ, με γεύση φράουλας και λευκής σοκολάτας! Και όπως μας έχει συνηθίσει η MEC3, χωρίς τεχνητά χρώματα και συντηρητικά - ώστε να αποτελέσει μια απόλυτα υγιεινή και θρεπτική λιχουδιά για όλα τα παιδιά!

Ξεχωριστή θέση στη φετινή επίδειξη είχε η νέα Τούρτα-Παγωτό CHEESE CAKE στο πολύ εντυπωσιακό ελλειπτικό σχήμα που της δίνει η καινούργια φόρμα σιλικόνης ECLIPSE της SILIKOMART! Ένα απίστευτο γλυκό-παγωτό που μπορεί εύκολα να δεχτεί πολλές διαφορετικές τελικές γεύσεις και να δημιουργήσει μια μεγάλη ποικιλία από τούρτες-παγωτά στο κατάστημα κάθε τζελατιέρη.

Αυτή τη χρονιά η γευστική δοκιμή έγινε στα νέα πλαστικά κύπελλα TYPO της Ιταλικής ALCAS τα οποία μόλις κυκλοφόρησαν παγκόσμια και σηματοδοτούν το τέλος των χάρτινων εκτυπωμένων συσκευασιών για παγωτό! Τα πλαστικά TYPO έχουν τεράστια προτερήματα σε σχέση με το χαρτί. Είναι ειδικά σχεδιασμένα στο χείλος τους, για απίστευτη αντοχή στην πίεση της σπάτουλας και καταλαμβάνουν λιγότερο από το μισό όγκο αποθήκευσης στο κατάστημα. Επίσης, είναι πολύ πιο υγιεινά από τα χάρτινα κύπελλα παγωτού, λόγω της σχεδόν μηδενικής υδατοπερατότητας του πλαστικού και πλήρως ανακυκλώσιμα! Θα τα βρείτε σε πολλά πανέμορφα σχέδια και χρώματα, σε 10 βολικά μεγέθη (από 60 έως 500 cc) με ή χωρίς διάφανο καπάκι.

Και το κυριότερο! Τα νέα πλαστικά κύπελλα παγωτού και κουταλάκια TYPO έρχονται με τυπωμένο το ΟΝΟΜΑ ή το ΛΟΓΟΤΥΠΟ του καταστήματός σας, με πολύ προσιτή και απόλυτα ανταγωνιστική τιμή! Με μια πρωτότυπη ηλεκτρονική εφαρμογή, μπορείτε να δείτε άμεσα το τελικό αποτέλεσμα που θα έχετε με την προσθήκη της επωνυμίας σας επάνω στα πολλά ξεχωριστά σχέδια και χρώματα των TYPO!

Φυσικά, όλες οι πρώτες ύλες για παγωτά της διάσημης Ιταλικής εταιρείας MEC3 (www.mec3.com), οι συσκευασίες παγωτού της ALCAS (www.alcas.it) και οι φόρμες για παγωτό ξυλάκι, τα σταντ για παγωτά και παγωτίνια (ξυλάκια και χωνάκια), κλπ προϊόντα παγωτού και ζαχαροπλαστικής της SILIKOMART (www.silikomart.com) διανέμονται επίσημα στην Ελλάδα από την LAOUDIS FOODS!

Την παρουσίαση επιμελήθηκε προσωπικά ο Mr. Carlo Vanni, Διευθυντής Ανάπτυξης Νέων Προϊόντων (R&D Manager) της MEC3 και υποστήριξαν οι έμπειροι τεχνικοί σύμβουλοι ζαχαροπλαστικής και παγωτού της ΑΦΟΙ ΛΑΟΥΔΗ ΑΕΒΕ. Αντίστοιχες παρουσιάσεις παγωτού θα ακολουθήσουν μέσα στο Μάρτιο 2014 στην Κρήτη και τη Θεσσαλονίκη.