INNOVATION & TRAINING CENTER®

 

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ  |  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ  |  ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ GDPR




ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ  

Το Innovation & Training Center® (Κέντρο Εκπαίδευσης & Καινοτομίας) της Laoudis Foods περιλαμβάνει το τεχνικό ανθρώπινο δυναμικό και τις τεχνικές εγκαταστάσεις της εταιρείας μας και αποτελεί κομβικό τμήμα για τις υποστηρικτικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που παρέχουμε αφιλοκερδώς σε όλους τους συνεργάτες μας!

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ INNOVATION & TRAINING CENTER®
Σκοπός του Innovation & Training Center® είναι κάθε επαγγελματίας ο οποίος συνεργάζεται με τη Laoudis Foods να μπορέσει να ξεχωρίσει από τον  ανταγωνισμό και να προσφέρει στους πελάτες του, τελικούς καταναλωτές, ένα ποιοτικά άριστο και γευστικά ξεχωριστό τελικό προϊόν που θα τους κάνει να επιστρέψουν ξανά και ξανά, μόνο στο δικό του κατάστημα, για να το γευτούν!

ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ
Για το λόγο αυτό η εταιρεία μας απασχολεί πανελλαδικά δέκα (10) Τεχνικούς Συμβούλους Ζαχαροπλαστικής, Αρτοποιίας και Παγωτού, με μεγάλη εμπειρία στο αντικείμενό τους και με άριστη γνώση των δυνατοτήτων των προϊόντων και των πρώτων υλών που αντιπροσωπεύει η Laoudis Foods, έτσι ώστε να μπορούν να δίνουν λύση σε οποιοδήποτε τεχνικό ερώτημα τους απευθυνθεί και παράλληλα να αποτελούν πηγή νέων ιδεών για την αύξηση της ποικιλίας των προϊόντων σας με νέες προτάσεις που καλύπτουν τις πιο σύγχρονες τάσεις του κλάδου σε Ελλάδα και εξωτερικό! Και αυτό γιατί όλοι οι τεχνικοί μας σύμβουλοι επιμορφώνονται τακτικά στα τεχνικά κέντρα των προμηθευτών μας και σε χώρες με τεράστια παράδοση στο αντικείμενο (Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία κ.α.). 

ΑΜΕΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ 
Η πολυμελής ομάδα των Τεχνικών Συμβούλων της Laoudis Foods, είναι διαρκώς στη διάθεσή σας, σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε, ώστε να δώσει λύση σε κάθε τεχνική απορία την οποία έχετε σε σχέση με τα προϊόντα που διανέμει στην ελληνική αγορά η εταιρεία μας. Αυτό μπορεί να γίνει είτε τηλεφωνικά, καλώντας τα κεντρικά γραφεία (τηλ. 210.6038001-3) και ζητώντας το Τεχνικό Τμήμα μας, είτε ηλεκτρονικά μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας. Στις περιπτώσεις όπου δεν μπορεί να δοθεί λύση από μακριά, οι Τεχνικοί Σύμβουλοί μας θα έρθουν στον επαγγελματικό χώρο σας, με ραντεβού που θα προγραμματίσετε με τον Υπεύθυνο Πωλήσεων της Laoudis Foods που σας εξυπηρετεί. 

ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ
Το Innovation & Training Center® της Laoudis Foods προσκαλεί κάθε χρόνο πολλούς διακεκριμένους Σεφ, MOF, Pastry Chefs, Master Bakers κ.α. από το εξωτερικό οι οποίοι παρουσιάζουν, τακτικά και χωρίς κόστος, σε όλους τους συνεργάτες της Laoudis Foods τις πιο νέες τάσεις και τις πιο σύγχρονες τεχνικές παρασκευής στη ζαχαροπλαστική, την αρτοποιία και το παγωτό! Κατά καιρούς κορυφαίοι Σεφ με πολύ εντυπωσιακές διακρίσεις σε διεθνείς διαγωνισμούς (Coupe du Monde de la Patisserie Lyon κ.α.) όπως οι MOF Bruno Pastorelli, Pastry Chef Francesco Boccia, Michelle Willaume, Francois Galtier, Cecilia Campana κ.α. αλλά και καταξιωμένα υψηλόβαθμα στελέχη τεχνικών τμημάτων Έρευνας & Ανάπτυξης νέων προϊόντων, όπως οι Carlo Vanni (MEC3 Group R&D Manager), Chef Bruno Couret (Flavors & Chefs) κ.α. έχουν φιλοξενηθεί στις πάντα πρωτότυπες παρουσιάσεις του Innovation & Training Center® για να μεταφέρουν τις μοναδικές γνώσεις τους στους συνεργάτες της Laoudis Foods ! 

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ & ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
Περισσότεροι από 2.500 επαγγελματίες από περίπου 1.500 διαφορετικές συνεργαζόμενες επιχειρήσεις σε ετήσια βάση, ενημερώνονται στις πολλαπλές παρουσιάσεις και τεχνικά σεμινάρια που διοργανώνει το Innovation & Training Center® σε διάφορες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο Κρήτης, Πάτρα, Ξάνθη κ.α.) και σε επίκαιρες περιόδους ανά εποχή και προϊόν (Μάρτιος-Παγωτό, Μάιος-Ζαχαρόπαστα, Σεπτέμβριος-Αρτοποιία, Νοέμβριος-Ζαχαροπλαστική κλπ.). Αυτές πραγματοποιούνται είτε στα τεχνικά κέντρα της εταιρείας, είτε σε χώρους εταιρικών εκδηλώσεων, μεγάλα ξενοδοχεία, κ.α. Μπορείτε να ζητήσετε  από τον Υπεύθυνο Πωλήσεων της Laoudis Foods που σας εξυπηρετεί να σας ενημερώσει για τις ημερομηνίες διεξαγωγής των παρουσιάσεων-σεμιναρίων και να σας στείλει προσωπική πρόσκληση! Οι παρουσιάσεις του Innovation & Training Center® γίνονται είτε με την μορφή ολιγόωρου τεχνικού σεμιναρίου, είτε με την μορφή ολοήμερου φόρουμ. Σε όλες τις περιπτώσεις, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν πλήθος τελικών προϊόντων που προετοιμάζουν για την περίσταση οι τεχνικοί μας, με προϊόντα και πρώτες ύλες της Laoudis Foods. 

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
Το Innovation & Training Center® στεγάζεται στο εντυπωσιακό και άρτια εξοπλισμένο τεχνικό κέντρο της Laoudis Foods, συνολικής έκτασης 280 τ.μ. στην έδρα της εταιρείας στο Πικέρμι Αττικής. Διαθέτει όλα τα απαραίτητα εργαλεία και συσκευές ώστε να δημιουργήσει εσωτερικά και να επιδείξει ταχύτατα, οποιοδήποτε προϊόν Ζαχαροπλαστικής, Αρτοποιίας και Παγωτού. Στο αμφιθέατρο του Innovation & Training Center® μπορούν να φιλοξενηθούν περισσότεροι από 100 καθήμενοι επισκέπτες, σε αναπαυτικές καρέκλες σεμιναρίου με αναδιπλούμενο αναλόγιο σημειώσεων. Ένα αντίστοιχα εξοπλισμένο τεχνικό κέντρο λειτουργεί παράλληλα στο υποκατάστημά μας στη Θεσσαλονίκη (80 θέσεων) και στην Κρήτη, στην έδρα της θυγατρικής εταιρείας μας Creta Foods ΑΕ (40 περίπου θέσεων).