Ο διάσημος MOF Bruno Pastorelli στην Ελλάδα!

Laoudis Foods -

Ο διάσημος MOF Bruno Pastorelli στην Ελλάδα!

Φημισμένοι, πρωταθλητές και λοιποί Pastry Chefs υπάρχουν αρκετοί. Βραβευμένοι όμως με την ανώτατη τεχνική διάκριση M.O.F. (Meilleur Ouvrier de France - Καλύτερος Τεχνικός της Γαλλίας) από τον πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας, ελάχιστοι! 

Γεννημένος στην Καμπανία (Champagne), την ονομαστή περιοχή της Βορειοανατολικής Γαλλίας, ο Bruno Pastorelli ξεκίνησε την ενασχόλησή του με τη ζαχαροπλαστική στην οικογενειακή επιχείρηση, από τη νεανική ηλικία των 16 ετών.  Σήμερα, σχεδόν 40 χρόνια μετά, αποτελεί έναν από τους πιο ολοκληρωμένους ζαχαροπλάστες του κόσμου, καθώς συνδυάζει μια τεράστια επαγγελματική και εκπαιδευτική εμπειρία. Το επαγγελματικό του portfolio περιλαμβάνει συνεργασίες ως Chef με φημισμένα ξενοδοχεία και restaurants, ως τεχνικός σύμβουλος στα τμήματα έρευνας και ανάπτυξης (R&D) μεγάλων παραγωγών πρώτων υλών του κλάδου, καθώς ως εισηγητής σε πολύ γνωστές σχολές ζαχαροπλαστικής και σε ειδικευμένα τεχνικά σεμινάρια σε όλο τον κόσμο! 

Η Laoudis Foods έδωσε τη δυνατότητα σε όλους τους επαγγελματίες-συνεργάτες της να παρακολουθήσουν, στις 19 και 20 Οκτωβρίου 2016, δύο επιδείξεις παραδοσιακής γαλλικής ζαχαροπλαστικής από το διάσημο M.O.F. Bruno Pastorelli. Και όπως ήταν αναμενόμενο, το 120 θέσεων Innovation & Training Center της Laoudis Foods στο Πικέρμι φάνηκε μικρό, αναγκάζοντας αρκετούς επισκέπτες να παρακολουθήσουν τη βασική εκδήλωση από τις οθόνες του φουαγιέ... Ακόμη και εκείνοι όμως, έφυγαν ικανοποιημένοι από τη ξεχωριστή ζαχαροπλαστική εμπειρία που έζησαν εκείνο το απόγευμα! Ο φημισμένος γάλλος ζαχαροπλάστης επέδειξε στο πολυπληθές κοινό υπέροχες γαλλικές συνταγές με τη χρήση των απολύτως βασικών - παραδοσιακών υλών της ζαχαροπλαστικής. Αλεύρι, βούτυρο, κρέμα γάλακτος, κουβερτούρες κ.α. καθώς και εύκολους τρόπους για πραγματικά πρωτότυπη διακόσμηση των ζαχαροπλαστικών δημιουργιών τους!