Chef Academy -

Δυναμική έναρξη της Laoudis Chef Academy!

Με µεγάλη επιτυχία και πολύ δυναμικά ξεκίνησε τη λειτουργία της η LAOUDIS CHEF ACADEMY. H νέα τεχνική ακαδημία ζαχαροπλαστικής, αρτοποιίας και παγωτού της Laoudis Foods μέσα στον Μάιο 2017, δηλαδή μόλις στον πρώτο μήνα λειτουργίας της, κατάφερε να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον και τις θετικές εντυπώσεις, περισσότερων από 30 επαγγελματιών ζαχαροπλαστών και gelatieri.

Η θεματολογία των πρώτων σεμιναρίων περιελάμβανε δύο τμήματα για παραγωγή artisan gelato, βασική και προχωρημένη εκπαίδευση στο παγωτό από τον maestro gelatieri κ. Massimo Vasini,  δύο τμήματα για πάστα ζάχαρης, μέση και προχωρημένη εκπαίδευση στις νέες τάσεις για γαμήλιες τούρτες με την πολυβραβευμένη ιταλίδα cake designer κ. Cecilia Campana , καθώς και γαλλική παραδοσιακή ζαχαροπλαστική από έναν μετρ του είδους, το φημισμένο Γάλλο MOF κ. Bruno Pastorelli. Οι συμμετοχές σε κάθε τμήμα είναι αυστηρά έως 8 άτομα, καθώς το βάρος δίνεται στην πρακτική άσκηση και εφαρμογή, έτσι ώστε ο εκπαιδευόμενος να μπορέσει να εφαρμόσει την επόμενη κιόλας ημέρα στο δικό του κατάστημα όλες τις χρήσιμες γνώσεις που έλαβε. 

H νέα τεχνική ακαδημία ζαχαροπλαστικής, αρτοποιίας και παγωτού της Laoudis Foods, ανανεώνει το ραντεβού της με όλους τους επαγγελματίες που επιθυμούν να εκπαιδευτούν και να βελτιώσουν τις τεχνικές τους κάτω από την επίβλεψη των καταξιωμένων Chef της σχολής για τις αρχές Σεπτέμβρη, με δύο καταπληκτικά 3ήμερα σεμινάρια με θέμα α) "Τάρτες και γλυκά απ' όλο τον κόσμο" και β) "Ζαχαροπλαστική με Σοκολάτα" από το φημισμένο Γάλλο MOF Bruno Pastorelli και ακόμα δύο Ζαχαρόπαστας α) "Η Αρχή" (ολοήμερο) και β)"Τούρτες Γενεθλίων" (2ήμερο) με τη γνωστή δημιουργό κ. Τίνα Μεγαλοοικονόμου.