Η Laoudis Foods στοχεύει στη διατήρηση και αναβάθμιση της διαρκούς επαφής με τον πελάτη για την επίλυση κάποιων πιθανών προβληματισμών, την ενημέρωση όσον αφορά την εξέλιξη της παραγγελίας τους και την μετά την πώληση επαφή μαζί του για τυχόν σχόλια και την απαραίτητη ανατροφοδότηση.

Στα πλαίσια της διαρκούς υποστήριξης προς τον πελάτη, η Laoudis Foods βασίζεται σε ένα οργανωμένο δίκτυο πωλητών και αποκλειστικών συνεργατών εμπόρων της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα. Συγκεκριμένα, η εταιρεία αποτελείται από μία ομάδα πωλητών και επιθεωρητών πωλήσεων καθώς και από ένα καλά επιλεγμένο δίκτυο αντιπροσώπων που καλύπτουν όλη την Ελλάδα και είναι δίπλα στον πελάτη με προτεινόμενες ιδέες και λύσεις.

Επιπλέον, το τεχνικό επιτελείο της Εταιρείας υποστηρίζει σε διαρκή βάση τους πελάτες επαγγελματίες, ενημερώνοντας τους συνεχώς, για νέα προϊόντα και πρωτότυπες συνταγές και εφαρμογές. Οι τεχνικοί σύμβουλοι της Laoudis Foods αποτελούν τον πυρήνα της εταιρείας, καθώς με την τεχνογνωσία τους και τη συστηματική έρευνα πάνω σε νέες γεύσεις, προτιμήσεις και τεχνικές, προτείνουν την καλύτερη λύση που ανταποκρίνεται πιο άμεσα στο προβληματισμό του πελάτη.

Η εταιρεία υποστηρίζει τον πελάτη της με συχνά εκπαιδευτικά προγράμματα τα οποία λαμβάνουν χώρα στο υπερσύγχρονο τεχνικό της κέντρο. Μέσα από τα επιμορφωτικά διήμερα σεμινάρια, η εταιρεία δίνει πρωτοποριακές λύσεις στον επαγγελματία ζαχαροπλάστη και αρτοποιό μέσα από τα νέα προϊόντα που εισάγει και τον ενημερώνει για τις τάσεις της αγοράς τόσο σε εγχώριο όσο και σε διεθνή επίπεδο.