LAOUDIS FOODS
εγγύηση επιτυχίας!

 

ΣΥΝΤΟΜΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ
Η ΑΦΟΙ ΛΑΟΥΔΗ ΑΕΒΕ (LAOUDIS FOODS) ιδρύθηκε το 1987 και σήμερα βρίσκεται αισίως στην 4η δεκαετία επιτυχημένης λειτουργίας της! Το 1996 ξεκίνησε την αντιπροσώπευση στην ελληνική αγορά μεγάλων οίκων του εξωτερικού και το αμέσως επόμενο χρόνο, το 1997, μετέφερε την έδρα της στο Πικέρμι, στο ιδιόκτητο χώρο όπου βρίσκεται και σήμερα. Το 2005 έγινε η πρώτη μεγάλη επέκταση της εταιρείας, με τη δημιουργία νέων γραφείων και την ίδρυση του Innovation & Training Center® και το 2014 η δεύτερη και πολύ μεγαλύτερη, με την δημιουργία της νέας αποθήκης, γραφείων και της τεχνικής ακαδημίας Laoudis Chef Academy, η οποία αύξησε το συνολικό στεγασμένο χώρο σε 3.100 τ.μ., με δυνατότητα αποθήκευσης 2.800 ευρωπαλετών σε πλήρως ελεγχόμενες κλιματολογικές συνθήκες. 

ΑΡΙΣΤΕΣ Α΄ ΥΛΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ-ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ-ΠΑΓΩΤΟΥ
Διανέμουμε επίσημα στην ελληνική αγορά ποιοτικές πρώτες ύλες ζαχαροπλαστικής, αρτοποιίας και παγωτού από 15 καταξιωμένους προμηθευτές-παραγωγούς, αποκλειστικά από Ευρωπαϊκές χώρες με μεγάλη παράδοση στο αντικείμενο (Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία, Ολλανδία, Βέλγιο κ.α.).

ΕΝΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ ΓΙΑ ΟΛΑ
Έχοντας μια υπερπλήρη προϊοντική γκάμα με περισσότερους από 2.300 διαφορετικούς κωδικούς, μπορούμε να αποτελούμε το βασικό προμηθευτή κάθε επαγγελματία ζαχαροπλάστη, αρτοποιού και τζελατιέρη, για ότι εκείνος χρειαστεί: από έτοιμα μίγματα ζαχαροπλαστικής, μείγματα αρτοποιίας, κουβερτούρες, επικαλύψεις, βούτυρα, φυτικές και ζωικές κρέμες, γάλα, βελτιωτικά, προζύμια, βάσεις, γεύσεις και ρίπλες παγωτού έως φόρμες - καλούπια σιλικόνης, διακοσμητικά σοκολάτας και συσκευασίες ζαχαροπλαστικής και παγωτού (δίσκους, κύπελλα, κουταλάκια κ.α.)!

ΤΑΧΥΤΑΤΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
Εξυπηρετούμε άμεσα και με συνέπεια περισσότερους από 3.500 πελάτες-επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα, απευθείας ή μέσω αποκλειστικών τοπικών αντιπροσώπων και θυγατρικών εταιρειών! Οι παρεχόμενες υπηρεσίες της εταιρείας καλύπτονται από τα αυστηρά Ευρωπαϊκά πρότυπα, ISO 9001:2008 (συστήματος διαχείρισης ποιότητας) και ISO 22000:2005 (συστήματος ασφάλειας τροφίμων). Αυτά, σε συνδυασμό με το πλήρως μηχαν/μένο σύστημα logistics FIFO (First In-First Out) και το πολύ έμπειρο-εξειδικευμένο προσωπικό (65 άτομα, σε όλη την Ελλάδα) μπορούν και παρέχουν σε όλους τους πελάτες της εταιρείας, εγγυημένες και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες διανομής.

ΔΙΑΡΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ
Περισσότεροι από 2.500 επαγγελματίες από περίπου 1.500 διαφορετικές επιχειρήσεις σε ετήσια βάση, έχουν την ευκαιρία να ενημερώνονται στις πολλές παρουσιάσεις-σεμινάρια που οργάνωνει η εταιρεία σε πολλές μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, σε επίκαιρες περιόδους ανά εποχή και προϊόν. Συμπληρωματικά, παρέχουμε στους πελάτες μας αφιλοκερδώς υπηρεσίες marketing και προώθησης, με προσαρμοσμένες τεχνικές επιδείξεις ειδικά για τις ανάγκες του, προωθητικές ενέργειες μέσα στα καταστήματα, δωρεάν παροχή διαφημιστικού υλικού και συσκευασίας για τα νέα προϊόντα κ.α. Αυτές είναι μερικές μόνο από τις πολλές παροχές υποστήριξης της Laoudis Foods προς όλους τους πελάτες της! 

INNOVATION & TRAINING CENTER®
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
Το Innovation & Training Center®, είναι το εντυπωσιακό και άρτια εξοπλισμένο τεχνικό κέντρο της Laoudis Foods, έκτασης 280 τ.μ. και χωρητικότητας 100 θέσεων στην Αθήνα. Ένα μικρότερο τεχνικό κέντρο λειτουργεί παράλληλα στην Κρήτη. Διακεκριμένοι Σεφ (MOF και Master Bakers) καλεσμένοι από το εξωτερικό, σε συνεργασία με τους πολλούς και έμπειρους Τεχνικούς Συμβούλους της εταιρείας, παρουσιάζουν τακτικά στους προσκεκλημένους πελάτες τις νέες τάσεις και τεχνικές παρασκευής στη ζαχαροπλαστική, την αρτοποιία και το παγωτό, με σκοπό κάθε επαγγελματίας ο οποίος συνεργάζεται με την Laoudis Foods να μπορέσει να ξεχωρίσει από τους ανταγωνιστές του και να προσφέρει στους πελάτες του, τελικούς καταναλωτές, ένα ποιοτικά άριστο και γευστικά ξεχωριστό τελικό προϊόν που θα τους κάνει να επιστρέψουν ξανά και ξανά, μόνο στο δικό του κατάστημα, για να το γευτούν!

LAOUDIS ONLINE
Στην οργανωμένη ιστοσελίδα μας, οι επισκέπτες μπορούν να βρίσκουν τακτικά ανανεωμένες πληροφορίες για το σύνολο των προϊόντων τα οποία η εταιρεία αντιπροσωπεύει και διανέμει επίσημα στην ελληνική αγορά. Παράλληλα, μέσω του ξεχωριστού τομέα Innovation & Training Center® στον οποίο έχουν πρόσβαση αποκλειστικά οι πελάτες μας κατόπιν online εγγραφής, υπάρχει η δυνατότητα για πρόσβαση σε: αμέτρητες πρωτότυπες ή παραδοσιακές επαγγελματικές συνταγές, εκπαιδευτικά video με αναλυτική περιγραφή παρασκευής απαιτητικών συνταγών, γενικές τεχνικές πληροφορίες και συμβουλές (FAQ), άμεση B2B επικοινωνία για κάθε ιδιαίτερο τεχνικό πρόβλημα, τακτική ενημέρωση με Newsletter για τα νέα προϊόντα και τις τρέχουσες προσφορές μας. Φυσικά, καθένας μπορεί να ακολουθεί την Laoudis Foods στα social media (Facebook, Instagram, Youtube) και να ενημερώνεται σε πραγματικό χρόνο για τις εταιρικές εξελίξεις, όπως παραλαβές νέων προϊόντων, προσκλήσεις σε επιδείξεις και σεμινάρια κλπ. 

H συνεργασία κάθε επαγγελματία με την ΑΦΟΙ ΛΑΟΥΔΗ ΑΕΒΕ, τον αξιόπιστο προμηθευτή που προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο προϊόντων και υποστηρικτικών υπηρεσιών περισσότερο από 30 χρόνια, αποτελεί για εκείνον τη μοναδική και απόλυτη εγγύηση επιτυχίας του!