Το 1997, η Laoudis Foods δημιούργησε νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στο Πικέρμι έκτασης 2.500 τ.μ., τις οποίες επέκτεινε το 2006, σε συνολική έκταση 3.100 τ.μ., όπου φιλοξενούνται τα γραφεία και το Τεχνικό Κέντρο Υποστήριξης, Ποιοτικού Ελέγχου και Σεμιναρίων της εταιρείας.

To 2006, η εταιρεία προχώρησε στη δημιουργία του τεχνικού κέντρου της, χωρητικότητας 100 και πλέον ατόμων και στην περαιτέρω αναβάθμιση του, σε κέντρο καινοτομίας και εκπαίδευσης Innovation & Training Center, με στόχο την παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών στους πελάτες της και την ολοκληρωμένη ενημέρωση για νέα προϊόντα, πρωτότυπες συνταγές και εφαρμογές μέσω συχνών εκπαιδευτικών προγραμμάτων.

Το Innovation & Training Center®, ένα εντυπωσιακό και άρτια εξοπλισμένο τεχνικό κέντρο, συνολικής έκτασης 280τμ. φιλοξενεί τακτικά διακεκριμένους Chef (MOF) των κορυφαίων διεθνών οίκων Α’ υλών ζαχαροπλαστικής, αρτοποιίας και παγωτού.

Επιπλέον, το σύγχρονο κέντρο διανομής της εταιρείας στο Πικέρμι Αττικής, λειτουργεί με το σύστημα FIFO (First In-First Out), είναι πλήρως μηχανογραφημένο και βασίζεται στις αρχές του Logistics Management. Έτσι, η διακίνηση των προϊόντων προς τους πελάτες σε όλη την Ελλάδα, γίνεται με αποτελεσματικό, γρήγορο και ευέλικτο τρόπο!