Η εταιρική φιλοσοφία της Laoudis Foods βασίζεται στο τρίπτυχο Υψηλή Ποιότητα-'Aριστη Εκπαίδευση-'Aψογη Εξυπηρέτηση. Εισάγει και διακινεί, μετά από ενδελεχή έρευνα της παγκόσμιας αγοράς, υψηλής ποιότητας Α΄ύλες Ζαχαροπλαστικής, Αρτοποιίας και Παγωτού, οι οποίες βασίζονται στις γευστικές προτιμήσεις των καταναλωτών. Επιπλέον, εισάγοντας πρωτοποριακά και αυθεντικά προϊόντα Α΄υλών για την ελληνική αγορά όπως το Cookies κ.α, δημιουργεί νέες γευστικές τάσεις εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο τις γευστικές προτιμήσεις των καταναλωτών.

Πρωταρχικός στόχος μας είναι, η άμεση κάλυψη των αναγκών των πελατών της μέσα από τη διεύρυνση της γκάμας των προϊόντων με την εισαγωγή και διατήρηση στο χαρτοφυλάκιο της εταιρείας, προϊόντων υψηλού επιπέδου και προδιαγραφών.

Από το 1987, η Laoudis Foods βρίσκεται πάντα δίπλα στον επαγγελματία με σεβασμό, υπευθυνότητα και αξιοπιστία. Σε τροχιά ανάπτυξης από τον πρώτο χρόνο της ίδρυσης της, η εταιρεία συνέδεσε το όνομα της με επιλεγμένα προϊόντα υψηλής ποιότητας, διευρύνοντας συνεχώς το μερίδιο της στην ελληνική αγορά πρώτων υλών ζαχαροπλαστικής, αρτοποιίας και παγωτού.