BAKERY DAYS 2017 σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη & Κρήτη!


"Ημέρες Αρτοποιίας 2017" ήταν ο τίτλος των νέων φιλόδοξων εκδηλώσεων που διοργάνωσε φέτος για πρώτη φορά η LAOUDIS FOODS και οι οποίες κέντρισαν το ενδιαφέρον πολυάριθμων επισκεπτών, αρτοποιών και όχι μόνο!

Στις 20 και 21 Σεπτεμβρίου στο Innovation & Training Center της εταιρείας στο Πικέρμι, στις 27 και 28 Σεπτεμβρίου στο ξενοδοχείο Hyatt Regency στη Θεσσαλονίκη και στις 4 και 5 Οκτώβρη στο Ηράκλειο της Κρήτης, όλοι οι επαγγελματίες οι οποίοι συνεργάζονται με την ΑΦΟΙ ΛΑΟΥΔΗ αεβε, είχαν τη δυνατότητα να παραβρεθούν σε αυτές τις άριστα οργανωμένες εκδηλώσεις, οι οποίες σηματοδότησαν μια νέα εποχή στον τρόπο με το οποίο θα πρέπει να πραγματοποιούνται επιδείξεις οι οποίες απευθύνονται σε ένα πραγματικά πολυάσχολο κοινό.

Στην τεράστια αρτοθήκη, αναπαράσταση ενός φυσικού καταστήματος, υπήρχαν  προς δοκιμή  όλα τα διαφορετικά ψωμιά που θα πρέπει να διαθέτει ένα σύγχρονο αρτοποιείο (χωριάτικα, αρχέγονα, με β-γλυκάνες, κ.α.), σνάκς και σάντουιτς, νέα προϊόντα χωρίς γλουτένη και πάρα πολλά αρτοσκευάσματα ζαχαροπλαστικής αλεύρου (κέικ, cookies, κλπ.).
Παράλληλα με τη γευστική δοκιμή, σε παράπλευρο χώρο, πραγματοποιούνταν βάσει ενός οργανωμένου προγράμματος, ζωντανές τεχνικές επιδείξεις πολλών νέων πρωτότυπων συνταγών με τα καταξιωμένα προϊόντα αρτοποιίας των παραγωγών IRCA και IREKS!


Επιστροφή