Βραβείο Ανώτερης Γεύσης για τη φυτική κρέμα HULALA IFFCO!

Laoudis Foods -

Βραβείο Ανώτερης Γεύσης για τη φυτική κρέμα HULALA IFFCO!

Κορυφαία γευστική διάκριση για τη Hulala Iffco της Laoudis Foods!
Από το 2005 που ιδρύθηκε, το International Taste Institute των Βρυξελλών, θεωρείται ο κορυφαίος οργανισμός αξιολόγησης τροφίμων & ποτών!
Και αυτό γιατί διαθέτει 200 κριτές Chef & Sommelier από 20+ διαφορετικές χώρες, οι περισσότεροι εκ των οποίων εργάζονται σε φημισμένα restaurant, βραβευμένα με πολλά αστέρια Michelin!
Φυσικά, οι ανεξάρτητοι κριτές δε γνωρίζουν το όνομα και την προέλευση του προϊόντος που αξιολογούν και βέβαια δε βαθμολογούν βάσει προσωπικής προτίμησης αλλά με συγκεκριμένα τεχνικά πρωτόκολλα,
όπως το «5 International Hedonic Sensory Analysis» (AFNOR XP V09A standards): πρώτη εντύπωση, εικόνα, μυρωδιά, γεύση, υφή!
Πριν λίγες ημέρες, η HULALA Whipping Cream της IFFCO ITALIA που αντιπροσωπεύει και διανέμει επίσημα στην ελληνική αγορά η LAOUDIS FOODS ΑΕΒΕ, έλαβε τη πολύ σημαντική διάκριση των 2 αστέρων από το International Taste Institute!
Η φυτική κρέμα Hulala προσφέρει χαμηλότερα λιπαρά και μεγαλύτερο όγκο στις ζαχαροπλαστικές δημιουργίες σας, κάτι που την καθιστά ένα συμφέρον υποκατάστατο κάθε κρέμας γάλακτος!
Ο όμιλος IFFCO διαθέτει 30 μονάδες παραγωγής σε 10 χώρες και εκτός από τα 35 ιδιόκτητα εμπορικά σήματα, αποτελεί συνεργάτη-προμηθευτή κορυφαίων εταιριών όπως οι Hilton, Marriot, Mondelez κ.α.