The Perfect Croissant!

Innovation & Training, Laoudis Foods -

The Perfect Croissant!

Τα μυστικά του croissant, από έναν μετρ του είδους!

Ο σπουδαίος Βέλγος Chef κ. Rony Parijs, συνεργάτης της κορυφαίας ευρωπαϊκής παραγωγού βουτύρων CORMAN θα βρεθεί για μια μόλις ημέρα στη χώρα μας για να σας επιδείξει τον ιδανικό τρόπο και όλα τα μυστικά που χρειάζεται να γνωρίζετε για την παραγωγή του τέλειου κρουασάν! Ένα πολύ σημαντικό γεγονός για την ελληνική αρτοζαχαροπλαστική από το οποίο δεν θα πρέπει να απουσιάσετε!

Η CORMAN (Βέλγιο) η καταξιωμένη Ευρωπαϊκή εταιρεία ιδρύθηκε το 1935 και έχει αναπτύξει απίστευτη τεχνογνωσία στην παραγωγή βουτύρου και κρέμας γάλακτος! Χάρις στις μελετημένες συνταγές και τις επιλεγμένες πρώτες ύλες, με τα προϊόντα Corman έχετε πάντα υπέροχη γεύση και σταθερή παραγωγή σε όλα τα τελικά προϊόντα σας! Για το λόγο αυτό αναγνωρίζεται από τους επαγγελματίες ως η κορυφαία εταιρεία στον κλάδο της! Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι η Corman αποτελεί κορυφαία επιλογή κάθε σπουδαίου Σεφ!

Ελάτε λοιπόν κι εσείς την ΠΕΜΠΤΗ 11 ΜΑΪΟΥ 2023, με ώρα έναρξης 13:30 μ.μ., στο LAOUDIS FOODS INNOVATION & TRAINING CENTER της εταιρείας μας, για να παρακολουθήσετε το διάσημο Pastry Chef της Corman να αποκαλύπτει όλα τα μυστικά για το "Τέλειο Κρουασάν".

Παρακαλείσθε να προσέλθετε τουλάχιστον 15' λεπτά πριν την ώρα έναρξης.

Δείτε τα προϊόντα της CORMAN ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ!