Αδιαχώρητο στο σεμινάριο για σιροπιαστά γλυκά!

Innovation & Training -

Αδιαχώρητο στο σεμινάριο για σιροπιαστά γλυκά!

Το χωρητικότητας 100 θέσεων Innovation & Training Center® στο Πικέρμι αποδείχθηκε τελικά μικρό για να φιλοξενήσει όλους τους επαγγελματίες που θέλησαν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο για “Παραδοσιακά Σιροπιαστά” με τα κορυφαία βούτυρα της CORMAN (EXTRA M.M. PATISSIER 99.9%, LIQUID CLARIFIED 99.9% κ.α.) που διοργάνωσε η LAOUDIS FOODS στις 13 Νοεμβρίου.

Οι πρόσθετες καρέκλες έφτασαν σε απόσταση αναπνοής από τον πάγκο επίδειξης, πολλοί κάθισαν στις σκάλες, ενώ δεκάδες άλλοι που δεν προσήλθαν αργότερα αναγκάστηκαν να το παρακολουθήσουν όρθιοι στον προθάλαμο από τις τηλεοπτικές οθόνες…

Η ομάδα της Laoudis Foods νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει πολλαπλά, όλους εκείνους που την τίμησαν με την παρουσία τους και υπόσχεται περισσότερες αντίστοιχα ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις στο εγγύς μέλλον! 

H Corman ιδρύθηκε το 1935 και είναι η ηγέτιδα ευρωπαϊκή εταιρεία στην παραγωγή βουτύρου. Είναι άλλωστε η πρώτη όπου συνδυάζοντας τη μοναδική της τεχνογνωσία με τη διαρκή έρευνα και ανάπτυξη (R&D) καινοτόμων προϊόντων, ανακάλυψε την πλάκα βουτύρου και έφερε επανάσταση στο λαμινάρισμα.

Η Corman ξεχωρίζει για την προσεκτική επιλογή πολύ ποιοτικών πρώτων υλών που πραγματοποιεί, τις καινοτόμες και αποκλειστικά φυσικές διαδικασίες της έτσι ώστε να λαμβάνονται από τα ζωικά λιπαρά τα καλύτερα χαρακτηριστικά τους και την επιμονή στη χρήση παραδοσιακών συνταγών στη παραγωγή. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι η Corman αποτελεί τη μόνη επιλογή πολλών φημισμένων ευρωπαίων Σεφ ζαχαροπλαστικής! 

Το σύνολο των προϊόντων της CORMAN που αντιπροσωπεύει και διανέμει επίσημα στην Ελλάδα η Αφοι Λαούδη αεβε μπορείτε να το δείτε πατώντας ΕΔΩ.