Σεμινάριο γαλλικής ζαχ/κής με τον Sebastien Odet!

Innovation & Training -

Σεμινάριο γαλλικής ζαχ/κής με τον Sebastien Odet!

Η πρώτη επίδειξη που διοργάνωσε η LAOUDIS FOODS  για το νέο έτος με θέμα «Modern French St. Valentine pastry creations» πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 29 και την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020, στο Innovation & Training Center® στο Πικέρμι.

Πολλοί ήταν οι επαγγελματίες που μπόρεσαν να παρακολουθήσουν από κοντά τον καταξιωμένο Γάλλο Pastry Chef κ. SEBASTIEN ODET, ο οποίος μεταξύ άλλων είναι Γενικός Υπεύθυνος Σεφ στη γαλλική τεχνική ακαδημία «Academie des Experts DGF», για να αποκομίσουν νέες ιδέες εν όψη της γιορτής των ερωτευμένων. Με τέσσερις ιδιαίτερες Live δημιουργίες, βασισμένες στη μοντέρνα γαλλική ζαχαροπλαστική με έμφαση στη σοκολάτα, ο chef της εταιρείας DGF κατάφερε να ικανοποιήσει όλους τους παραβρισκόμενους και να δώσει έναν «ρομαντικό» τόνο στο γεμάτο εκπαιδευτικό κέντρο.

Η στενή συνεργασία της Laoudis Foods με τη DGF ξεκινά πίσω στο μακρινό 1997, όταν η δραστήρια ελληνική εταιρεία ανέλαβε την επίσημη αντιπροσώπευση των πρώτων υλών ζαχαροπλαστικής της κορυφαίας DGF στην ελληνική αγορά! Τα προϊόντα αυτά μπορείτε να τα δείτε αναλυτικά στο Laoudis.gr.

Στην ίδια εκδήλωση, πολλές ακόμα γιορτινές προτάσεις για τον «Άγιο Βαλεντίνο» όπως ποτηράκια, macaron σε σχήμα καρδιάς, μπισκότα, cup cakes κ.ά., βρίσκονταν στον μπουφέ για γευστική δοκιμή, όλες φτιαγμένες με προϊόντα και πρώτες ύλες των καταξιωμένων Ευρωπαίων παραγωγών IRCA, MEC3, DGF, CORMAN, DOBLA, SILIKOMART, ALCAS κ.α που εκπροσωπεί η Laoudis Foods.