Laoudis Foods -

Επιδείξεις της MEC3 για τα νέα παγωτά 2015

Η Νο1 εταιρεία σε πωλήσεις υλών παγωτού παγκοσμίως, η MEC3, εντυπωσίασε για άλλη µια χρονιά όσους παρακολούθησαν τις τεχνικές επιδείξεις που διοργανώσε μέσα στο Μάρτιο η LAOUDIS FOODS, ως επίσηµος διανοµέας της φημισμένης ιταλικής εταιρείας, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κρήτη.

Προσκεκλημένος εισηγητής για το 2015, ο τεχνικός σύμβουλος R&D της MEC3 κ. Marco Bruno, ο οποίος επέδειξε τα πολλά και πρωτότυπα νέα παγωτά της MEC3 για τη φετινή χρονιά!

Πλήθος νέων γεύσεων, όπως η RICOTTA, με την απαλή γεύση του διάσημου τυριού, η PAVLOVA, βασισμένη στο γνωστό επιδόρπιο μαρέγκας, το ΣΑΜΠΟΥΚΟ, το ONE LOVE, το νέο παγωτό από κάνναβη (χωρίς επιβλαβή στοιχεία), τα πολύ γευστικά "δημιουργικά παγωτά" σε στρώσεις CREMINO, βασισµένα στις καινοτόμες κρέμες - πραλίνες QUELLA FAMILY και ιδιαίτερα στο νέο QUELL’ ALTRO, την κρέμα µαύρης σοκολάτας υγείας για σύνθεση παγωτών ή απευθείας κατανάλωση, το ΑΜΥΓΔΑΛΟ, τα ΦΡΟΥΤΑ ΤΟΥ ΠΑΘΟΥΣ, το ΣΥΚΟ και το νέο ΣΟΡΜΠΕ σειράς 500 με ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ, απέδειξαν ακόμη μια φορά γιατί η συνεργασία κάθε επαγγελματία με την LAOUDIS FOODS και την MEC3 είναι κάθε χρόνο η πιο επιτυχημένη συνταγή στο παγωτό!    

Τέλος, στις ίδιες επιδείξεις παρουσιάστηκαν όλα τα νέα συμπληρωματικά προϊόντα παγωτού, όπως οι φόρμες σιλικόνης για δημιουργία παγωτών σε ξυλάκι της SILIKOMART σε πολλά διαφορετικά και πανέμορφα σχέδια, οι νέες οικογενειακές συσκευασίες παγωτού καθώς και τα προσωποποιημένα κύπελλα παγωτού TYPO της ιταλικής ALCAS, με εκτύπωση του λογότυπου ή επωνυμίας του καταστήματος κ.α.